Kunde

Services

Vores fagområder

Vi har defineret nogle specialiseringsområder, hvor vores rådgivere har ekstra kompetence og erfaring inden for. Vi ved hvad der kræves for at lykkes i de forskellige brancher. Ønsker du information vedrørende andre brancher, kan du kontakte et af vores lokale kontorer.

Personalhuset Agito HealthCare

Vi leverer helsepersonale og andet personale til helsesektoren over hele Norden. Vi har både almensygeplejersker, specialister, læger og andre kategorier inden for helsepersonale. 

Kontor & administration

Vi skaffer den rette medarbejder, med rette kompetencer og egenskaber ud fra jeres behov. Vores rådgivere kan give virksomheden et nyt perspektiv på personalebehovet. 

Økonomi & Forsikring

Vi bidrager med kompetent rådgivning og rekruttering inden for økonomi og forsikring. Kontakt vores rekrutteringskonsulent eller vores rådgivningskonsulenter i dag.

Service

Gennem tæt samarbejde med store arbejdsgivere i servicesektoren har vi oparbejdet stor leveringsdygtighed inden for bl.a. rengøring, hoteller m.m.

Retail

I hele Norden har vi samarbejde med kunder inden for retail. Vi vælger det rigtige match mellem medarbejder og kunde, og bidrager til rette fleksibilitet og kapacitet.

Børnehave & skole

Over hele landet samarbejder vi med kommuner og private aktører om at bemande børnehaver og skoler. Vores tjenester er udviklet af uddannede pædagoger.

Kundecenter

Som en af de største bemandingsleverandører til kundecentre i Norden ved vi hvad, der skal til for at vores medarbejdere lykkes i jeres virksomhed. 

IT & ingeniører

Vi leverer både rekruttering og vikariater til kunder over hele landet. Alt teknisk personale leveres af konsulenter med faglig erfaring gennem konceptet TechRecruit.

Produktion og industri

Vi leverer produktionspersonale inden for en række af fagområder, særligt næringsmiddelindustrien og teknisk industri. Vi bidrager til forudsigelighed og fleksibilitet.

Lager & logistik

Vores bemandingskoncept sikrer effektivitet, forudsigelighed og fleksibilitet. Vi hjælper vores kunder uanset hvor i landet behovet skulle opstå. 

Personalhuset HRC Offshore

Vi har været ledende aktør i offshore- og maritimsektoren siden 2002. Vi bemander til både platforme og skibe med kompetent bemanding og crewchange.

Bygge & anlæg

Vi leverer personale og faste rekrutteringer over hele landet gennem eget leveringskoncept. Vi sikrer en entydig og kvalitetssikret proces i hele Norden.

Salg & marketing

Dygtige sælgere og salgsledere er en vigtig succesfaktor. Vi har forstand på salg, og på hvilke profiler der har størst sandsynlighed for at lykkes og skabe fremdrift.

Kontakt os

Hos Personalhuset Staffing Group er vi her for at hjælpe din virksomhed videre.

Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål eller blot ønsker at vide mere om, hvordan vi kan bidrage til din virksomheds succes.