Kontor og administration

Kontor og administration er et af vores store specialiseringsområder. Under dette koncept har vi en række spændende stillinger hos et stort udvalg af kunder. 

Inden for kontor og administration rekrutterer vi personaler til alle typer faste stillinger og vikariater inden for forskellige fagområder. Vi kan tilbyde stillinger af kortere og længere varighed - noget der giver dig både fleksibilitet og mulighet for at udvikle din karriere. For mange af vores kandidater er et arbejde gennem os deres første møde med en ny fast arbejdsgiver - det glæder os når du lykkes! 

Vi finder arbejdet, der passer til dine ønsker, kompetencer og færdigheder. Registrer dig i dag, og kontakt et af vores lokale kontorer for nærmere information om, hvordan vi sammen kan udvikle din karriere.

Vi leverer vore rekrutteringstjenester inden for kontor og administration gennem vores koncept OfficeRecruit. Konceptet er skræddersyet til at rekruttere og udvikle dig, der ønsker at arbejde, og udvikle din karriere, inden for kontor og administration. 

Udvalgte arbejdsgivere vi samarbejder med inden for kontor og administration