Forespørgsel

Send en uforpligtende forespørgsel og vi kontakter dig indenfor 24 timer.


Personalhuset Agito HealthCare rekrutterer læger og sygeplejersker til kortere og længere ansættelser i den nordiske helsesektor. Gennem effektiv matching af ressourcer og kompetencer imellem kunder og kandidater bidrager Personalhuset Agito HealthCare til, at de rette kandidater får de rette jobs, hvilket skaber en effektivisering, der sikrer, at flere patienter får bedre behandling.

Personalhuset Agito HealthCare har specialiseret sig i at sikre, at læger og sygeplejersker, der ønsker at søge muligheder hos os, kan levere en effektiv præstation af høj kvalitet og hurtigt forstår at tilpasse sig jobbet.

Du kan regne med at vi:
- Tager ansvar for at løse alle praktiske spørgsmål vedrørende opgaver for den enkelte læge og sygeplejerske - overnatning , kontrakter mv.
- Har adgang til en bred base af læger og sygeplejersker med forskellige specialer, der er interesseret i at blive rekrutteret til jobs i Norden – både på længere og kortere ophold.
- Er specialister i at rekruttere de rette læger og sygeplejersker, der hurtigt kan tilpasse sig den nye virksomhed.

Med de rette ressourcer til jobbet sikres effektivitet og øget produktivitet. Samtidig bidrager nye medarbejdere til udveksling af viden og muligheder for faglig udvikling for ansatte læger og sygeplejersker. 

Historie
Personalhuset Agito HealthCare har en stærk nordisk base med bred erfaring inden for de ydelser, vi tilbyder. Her er nogle milepæle fra virksomhedens historie.